Deborah Milano’dan parabensiz doğal fondöten

0
100 yıllık İtalyan kozmetik markası Deborah Milano, hassas ciltlere ihtiyaçları olan nazik bakımı sağlamak için parabensiz doğal bir fondöten yarattı: Perfect&Natural.

Birçok kadın, cildinin hassas olmasından şikayetçidir. Bu tip düşük toleranslı ciltlerde, kozmetik ürünlerinin içeriği çok büyük önem taşır. İşte 100 yılı aşkın geçmişe sahip İtalyan kozmetik markası Deborah Milano da özellikle hassas ciltlere ihtiyaçları olan nazik bakımı sağlamak için belirli sentetik maddeleri içermeyen doğal bir fondöten yarattı: Perfect&Natural.

Paraben, silikon, mineral yağ ve akrilat içermeyen Perfect&Natural, yüksek performanslı, ipeksi pürüzsüzlükte bir uygulamayla, cilt tonunu eşitler ve doğal bir görünüm sağlar. Yumuşak, kadifemsi pürüzsüzlükteki akışkan yapısı cilt üzerinde eriyerek sağlıklı ve iyice nemlenmiş aydınlık bir görünümle kusursuz bir bitiş yaratır.

Orta derecede kapatıcılık için formüle edilmiş olan Perfect&Natural, cildin görünümünü iyileştiren, lekeleri gizleyen, gözeneklerin görünümünü minimize eden ve parlamayı matlaştırmaya yardımcı olan bitkisel özlü yağlar ve nem veren bitki özleriyle zenginleştirilmiştir.

İkinci bir ten hissi verirken koruyucu bir film tabaka oluşturarak dış etkenlere karşı koruyan Perfect&Natural, cildi nemlendirirken makyajın daha uzun süre yeni uygulanmış gibi taze görünmesini sağlar.

Ambalajları yüzde 100 geri dönüştürülebilir polietlenden üretilen Perfect&Natural, içerdiği SPF15’le cildi UV ışınlarının yol açtığı ışın yaşlanmasına karşı korur.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Yorum Gönder

0Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Yorum Gönder (0)
advertise

#buttons=(Kapat !) #days=(20)

Web sitesi, deneyimi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha fazla
Accept !